Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

e-shop cena 2 790,00 Kč
skladem
e-shop cena 199,00 Kč
skladem
e-shop cena 1 490,00 Kč
sklad-NE

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Ochrana osobních údajů.

Ochrana osobních informací dle GDPR

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů svolujete, aby společnost Jana Onderková, IČ: 46537015, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném v Ostravě,pod č.jednacím 00587C (dále jen „správce“) v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) o ochraně osobních údajů zpracovával vaše osobní údaje.

Osobní údaje, které budou shromažďovány a dále zpracovávány, zahrnují:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • adresa bydlíště nebo sídla firmy
  • emailová adresa
  • telefonní číslo
  • číslo bankovního účtu

Vaše osobní údaje zpracováváme zejména pro obchodní a marketingové účely. V případě, že u nás zakoupíte produkt nebo službu, zpracováváme vaše kontaktní údaje, které zadáváte do formuláře objednávky. Tyto údaje jsou nezbytné pro její vyřízení, ale i pro následné reklamace, účetní operace a vystavení daňového dokladu. Po vyřízení objednávky předáváme vaše údaje zvolenému přepravci, který zásilku doručí na zvolenou adresu. Pokud nám k tomu dáte souhlas, zpracováváme vaše osobní údaje také pro marketingové účely a to především váš email. Na ten vám budeme zasílat informace o našich službách, akcích, novinkách, apod. Z newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit, v opačném případě budeme tyto informace uchovávat maximálně 3 roky.

Osobní údaje budou zpracovávány manuálně i automatizovaně. K osobním údajům mohou mít přístup pověření zaměstnanci a následující zpracovatelé:


  • PPL CZ, s.r.o., se sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany, Spisová zn.: C 105858 u rejstříkového soudu v Praze jako poskytovatel spedičních služeb.
  • Případně další společnosti, jejichž služby zatím správce nevyužívá.

S výše uvedeným zpracováním vyjmenovaných osobních údajů udělujete svůj výslovný a informovaný souhlas, který ale můžete vzít kdykoliv zpět.  Registrovaní zákazníci mohou tento souhlas odvolat přímo v administraci eshopu. Podle zmíněného nařízení GDPR o ochraně osobních údajů máte také právo:

  • Požadovat po nás zprávy o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
  • Požadovat po nás vysvětlení důvodu proč vaše osobní údaje zpracováváme.
  • Požádat o přístup k těmto údajům, které můžete opravit nebo aktualizovat.
  • Požadovat po nás smazání svých osobních údajů.
  • Obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů z naší strany.